НЕМ - бараж: ХСВ - Карлсруе 1:1!

Фудбалери Хамбургер СВ и Карлсруеа ремизирали су у првом мечу баража Бундеслиге – 1:1 (0:1).

Фудбал 29.05.2015 | 13:40
НЕМ - бараж: ХСВ - Карлсруе 1:1!

Резултатом свакако може да буде задовољнији домаћи тим, пошто су гости после 45 минута игре имали резултатску предност, иницијативу, а погодили су и две пречке на старту другог дела игре.

Гости су повели већ у четвртом минуту, а, да све буде горе по домаћина, стрелац је био продукут омладинске школе ХСВ Рован Хенингс – који је сјајним ударцем са двадесетак метара погодио даљи угао гола.

Тим резултатом отишло се на одмор, да би Карлсруе после десетак минута игре у наставку пропустио две феноменалне прилике да стигне до два поготка предности и практично запечати игру Хамбургу – али је пречка у оба наврата сачувала мрежу Ренеа Адлера.

ХСВ је лагано преузимао контролу како се меч ближио крају, да би Иво Иличевић у донео изједначење свом тиму. После центаршута с леве стране, Хрват је примиро лопту, одиграо дупли пâс са Денисом Дикмејером и сместио је у мрежу ударцем кроз ноге дефанзивца.

Цео меч за домаћина одиграли су повремени српски репрезентативци Слободан Рајковић и Гојко Качар.

Реванш меч на програму је 1. јуна у Карлсруеу, када ћемо сазнати да ли ће Хамбургер Шпорт Ферајн, једини клуб који никада није испадао из елите, после 52 године играти у другој лиги Немачке.

Од раније је познато да су из Бундеслиге испали Падерборн и Фрајбург, као и да ће њихова места заузети Инглштад и Дармштад.

Коментари / 0

Оставите коментар