Готово је - Миха је тренер Наполија!

Фереро му пожелео срећу! "Драго ми је због Михајловића, али и председника Наполија Аурелија де Лаурентиса. Синиша је велики човек и одличан тренер. Наполи је направио одличан избор", јасан је био први човек Сампдорије.

Фудбал 28.05.2015 | 22:20
Готово је - Миха је тренер Наполија!

Сапуница о томе где ће Синиша Михајловић наставити тренерску каријеру после Сампдорије изгледа да је коначно готова. Целу ствар “пресекао“ је председник клуба из Ђенове Масимо Фереро који је пожелео срећу српском стручњаку у Наполију.

Према његовим речима, Михајловић би од 1. јула требало да преузме посао на стадиону Сан Пауло, а преостало је само да Наполи званично потврди овај трансфер.
“Михајловић у Наполију? Драго ми је због Михајловића, али и председника Наполија Аурелија де Лаурентиса. Синиша је велики човек и одличан тренер. Наполи је направио одличан избор. Наравно, преостало је да се то потврди и на терену. И Михајловић и Де Лаурентис су јаке личности, видећемо колико су компатибилни“, рекао је Фереро за радио Кис-Кис из Напуља.

Српски тренер ће на клупи Наполија заменити Шпанца Рафаела Бенитеза који би требало да преузме мадридски Реал.

Михајловић је на клупу Сампдорије дошао у новембру 2013. године, а ове сезоне је на корак од пласмана у Лигу Европе, иако се налази иза Ђенове на табели, али градски ривал није добио лиценцу за УЕФА такмичења.

Српски стручњак у досадашњој тренерској каријери радио је као помоћник Роберту Манћинију у Интеру, а затим је имао самосталне ангажмане у Болоњи, Катанији, Фиорентини и у репрезентацији Србије.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миха

28.05.2015 21:50

Нек му је сретно и пуно успеха за Легенду .

ОДГОВОРИТЕ