Gotovo je - Miha je trener Napolija!

Ferero mu poželeo sreću! "Drago mi je zbog Mihajlovića, ali i predsednika Napolija Aurelija de Laurentisa. Siniša je veliki čovek i odličan trener. Napoli je napravio odličan izbor", jasan je bio prvi čovek Sampdorije.

Fudbal 28.05.2015 | 22:20
Gotovo je - Miha je trener Napolija!

Sapunica o tome gde će Siniša Mihajlović nastaviti trenersku karijeru posle Sampdorije izgleda da je konačno gotova. Celu stvar “presekao“ je predsednik kluba iz Đenove Masimo Ferero koji je poželeo sreću srpskom stručnjaku u Napoliju.

Prema njegovim rečima, Mihajlović bi od 1. jula trebalo da preuzme posao na stadionu San Paulo, a preostalo je samo da Napoli zvanično potvrdi ovaj transfer.
“Mihajlović u Napoliju? Drago mi je zbog Mihajlovića, ali i predsednika Napolija Aurelija de Laurentisa. Siniša je veliki čovek i odličan trener. Napoli je napravio odličan izbor. Naravno, preostalo je da se to potvrdi i na terenu. I Mihajlović i De Laurentis su jake ličnosti, videćemo koliko su kompatibilni“, rekao je Ferero za radio Kis-Kis iz Napulja.

Srpski trener će na klupi Napolija zameniti Španca Rafaela Beniteza koji bi trebalo da preuzme madridski Real.

Mihajlović je na klupu Sampdorije došao u novembru 2013. godine, a ove sezone je na korak od plasmana u Ligu Evrope, iako se nalazi iza Đenove na tabeli, ali gradski rival nije dobio licencu za UEFA takmičenja.

Srpski stručnjak u dosadašnjoj trenerskoj karijeri radio je kao pomoćnik Robertu Manćiniju u Interu, a zatim je imao samostalne angažmane u Bolonji, Kataniji, Fiorentini i u reprezentaciji Srbije.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Miha

28.05.2015 21:50

Nek mu je sretno i puno uspeha za Legendu .

ODGOVORITE