Мирор баш окрутан: Лазар је Ливерпулов промашај!

У тексту престижног остврског листа наводи се да Србин није оправдао улагања.

Фудбал 28.05.2015 | 17:20
Мирор баш окрутан: Лазар је Ливерпулов промашај!

Дошао је као велика звезда Бенфике, један од најталентованијих крилних играча у Европи, али је Лазар Марковић морао да прође период иницијације на Премијер лигу. Некадашња ведета Партизана ове сезоне одиграла је 19 првенствених утакмица за Редсе, и постигла само два гола.

Врло мршав учинак, толико да поједини британски медији тврде да је репрезентативац Србије један од великих промашаја менаџера славног клуба Брендона Роџерса. Разочаравајућа сезона Ливерпула дала је повод бројним критичарима да ударају по Роџерсу. Тако је Алан Ширер недавно изјавио да је менаџер Редса потрошио 211 милиона евра, а да је само један од његових пикова показао квалитет.

Био је то повод да угледни Мирор направи анализу игара прошлогодишњих појачања, између осталих и Лазара Марковића. Млади Чачанин је сврстан у категорију промашаја.
"Србин је имао тренутке инспирације, али премало да би оправдао улагања у њега (25 милиона евра прим.аут). Не треба га отписивати, посебно јер је већи део сезоне провео на позицији која му не одговара. Као и Лалана могао би да има велике користи од бројних промена које се очекују на Енфилду. Било би добро за Лазара да Ливерпул заигра у формацији 4-2-3-1 као на почетку Роџерсове владавине. У сваком случају - промашај", наводи се у тексту Мирора.

Наравно, најгоре је прошао хрватски штопер Дејан Ловрен.

Коментари / 0

Оставите коментар