Miror baš okrutan: Lazar je Liverpulov promašaj!

U tekstu prestižnog ostvrskog lista navodi se da Srbin nije opravdao ulaganja.

Fudbal 28.05.2015 | 17:20
Miror baš okrutan: Lazar je Liverpulov promašaj!

Došao je kao velika zvezda Benfike, jedan od najtalentovanijih krilnih igrača u Evropi, ali je Lazar Marković morao da prođe period inicijacije na Premijer ligu. Nekadašnja vedeta Partizana ove sezone odigrala je 19 prvenstvenih utakmica za Redse, i postigla samo dva gola.

Vrlo mršav učinak, toliko da pojedini britanski mediji tvrde da je reprezentativac Srbije jedan od velikih promašaja menadžera slavnog kluba Brendona Rodžersa. Razočaravajuća sezona Liverpula dala je povod brojnim kritičarima da udaraju po Rodžersu. Tako je Alan Širer nedavno izjavio da je menadžer Redsa potrošio 211 miliona evra, a da je samo jedan od njegovih pikova pokazao kvalitet.

Bio je to povod da ugledni Miror napravi analizu igara prošlogodišnjih pojačanja, između ostalih i Lazara Markovića. Mladi Čačanin je svrstan u kategoriju promašaja.
"Srbin je imao trenutke inspiracije, ali premalo da bi opravdao ulaganja u njega (25 miliona evra prim.aut). Ne treba ga otpisivati, posebno jer je veći deo sezone proveo na poziciji koja mu ne odgovara. Kao i Lalana mogao bi da ima velike koristi od brojnih promena koje se očekuju na Enfildu. Bilo bi dobro za Lazara da Liverpul zaigra u formaciji 4-2-3-1 kao na početku Rodžersove vladavine. U svakom slučaju - promašaj", navodi se u tekstu Mirora.

Naravno, najgore je prošao hrvatski štoper Dejan Lovren.

Komentari / 0

Ostavite komentar