Звезда се ''осипа'': Отишао Босанчић, оде и Катаи!

Клуб из Љутице Богдана послао допис Олимпијакосу да не жели да откупи уговор офанзивног везисте.

Фудбал 28.05.2015 | 21:00
Звезда се ''осипа'': Отишао Босанчић, оде и Катаи!

Поред Милоша Босанчића који је споразумно раскинуо уговор са Црвеном звездом извесно је да још један играч из овогодишњег састава више неће носити дрес најтрофејнијег српског клуба! Реч је о Александру Катаију који је прошлог лета стигао у Љутице Богдана као позајмљени фудбалер Олимпијакоса.

Некадашњи члан Војводине био је велика жеља Ненада Лалатовића, после маратонских преговора стигао је у Црвену звезду са епитетом великог појачања, али је током резултатски неуспешне сезоне превише осцилирао. Кубурио је са физичком спремом, а једини узлет имао је почетком пролећа када је био најзаслужнији за победе против Јагодине и Војводине.

Одиграо је 20 утакмица, постигао два гола и имао исто толико асистенција. Прилично мршав учинак за везисту таквог педигреа. Отуда и не чуди што су људи из Црвене звезде пре неколико дана послали допис Олимпијакосу и навели да не желе да искористе право и откупе уговор Александра Катаија.

За то задовољство црвено-бели би требало да издвоје 600.000 евра. Много, обзиром на тешку материјалну ситуацију у Љутице Богдана.

Коментари / 0

Оставите коментар