Zvezda se ''osipa'': Otišao Bosančić, ode i Katai!

Klub iz Ljutice Bogdana poslao dopis Olimpijakosu da ne želi da otkupi ugovor ofanzivnog veziste.

Fudbal 28.05.2015 | 21:00
Zvezda se ''osipa'': Otišao Bosančić, ode i Katai!

Pored Miloša Bosančića koji je sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom izvesno je da još jedan igrač iz ovogodišnjeg sastava više neće nositi dres najtrofejnijeg srpskog kluba! Reč je o Aleksandru Kataiju koji je prošlog leta stigao u Ljutice Bogdana kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa.

Nekadašnji član Vojvodine bio je velika želja Nenada Lalatovića, posle maratonskih pregovora stigao je u Crvenu zvezdu sa epitetom velikog pojačanja, ali je tokom rezultatski neuspešne sezone previše oscilirao. Kuburio je sa fizičkom spremom, a jedini uzlet imao je početkom proleća kada je bio najzaslužniji za pobede protiv Jagodine i Vojvodine.

Odigrao je 20 utakmica, postigao dva gola i imao isto toliko asistencija. Prilično mršav učinak za vezistu takvog pedigrea. Otuda i ne čudi što su ljudi iz Crvene zvezde pre nekoliko dana poslali dopis Olimpijakosu i naveli da ne žele da iskoriste pravo i otkupe ugovor Aleksandra Kataija.

Za to zadovoljstvo crveno-beli bi trebalo da izdvoje 600.000 evra. Mnogo, obzirom na tešku materijalnu situaciju u Ljutice Bogdana.

Komentari / 0

Ostavite komentar