Дринчић иде, Трујић стиже...?!

Искусни везиста све је ближе одлуци да прихвати понуду из иностранства.

Фудбал 28.05.2015 | 18:20
Дринчић иде, Трујић стиже...?!

Како тренутно ствари стоје, један од најбољих играча Партизана Никола Дринчић ближи је одлуци да напусти Хумску него да прихвати нови, ревидирани уговор који му нуди управа. Како тврде Вечерње новости, први сусрет црно-белог бомбардера и челника клуба уприличен је дан после финала Купа Србије, али ни тада као ни после Чачка договор није постигнут, тако да су преговори сада у ћорсокаку.

Разлог првенствено лежи у чињеници да Дринчић има неколико иностраних понуда (наводно је најконкретнија из Израела), којима Партизан свакако не може финансијски да парира у овом тренутку.

И док Никола Дринчић можда већ полако пакује кофере, Николу Трујића само детаљи деле од повратка у матични клуб. Трујић је дете Партизана, а последње три сезоне провео је крушевачком Напретку. Наводно, договор је постигнут, чека се само потпис који ће уследити након бараж утакмица за попуну Суперлиге у којима се Крушевљани састају са Металцем.

Када је реч о евентуалним повратницима Шћеповићу и Ломићу нема нових детаља. Обојица су на вези са Управом, међутим, у њиховим случајевима све зависи од ставова Мордовије и Олимпијакоса. Конкретни преговори са црно-белима могли би да почну тек када добију раскид сарадње и чисте папире са поменутим клубовима.

Коментари / 0

Оставите коментар