Drinčić ide, Trujić stiže...?!

Iskusni vezista sve je bliže odluci da prihvati ponudu iz inostranstva.

Fudbal 28.05.2015 | 18:20
Drinčić ide, Trujić stiže...?!

Kako trenutno stvari stoje, jedan od najboljih igrača Partizana Nikola Drinčić bliži je odluci da napusti Humsku nego da prihvati novi, revidirani ugovor koji mu nudi uprava. Kako tvrde Večernje novosti, prvi susret crno-belog bombardera i čelnika kluba upriličen je dan posle finala Kupa Srbije, ali ni tada kao ni posle Čačka dogovor nije postignut, tako da su pregovori sada u ćorsokaku.

Razlog prvenstveno leži u činjenici da Drinčić ima nekoliko inostranih ponuda (navodno je najkonkretnija iz Izraela), kojima Partizan svakako ne može finansijski da parira u ovom trenutku.

I dok Nikola Drinčić možda već polako pakuje kofere, Nikolu Trujića samo detalji dele od povratka u matični klub. Trujić je dete Partizana, a poslednje tri sezone proveo je kruševačkom Napretku. Navodno, dogovor je postignut, čeka se samo potpis koji će uslediti nakon baraž utakmica za popunu Superlige u kojima se Kruševljani sastaju sa Metalcem.

Kada je reč o eventualnim povratnicima Šćepoviću i Lomiću nema novih detalja. Obojica su na vezi sa Upravom, međutim, u njihovim slučajevima sve zavisi od stavova Mordovije i Olimpijakosa. Konkretni pregovori sa crno-belima mogli bi da počnu tek kada dobiju raskid saradnje i čiste papire sa pomenutim klubovima.

Komentari / 0

Ostavite komentar