Сад Гроф НЕЋЕ у Звезду!

Црногорски тренер и некадашњи играч Црвене звезде Миодраг "Гроф" Божовић одбио понуду да постане тренер београдског клуба, незванично сазнаје МОНДО.

Фудбал 28.05.2015 | 19:00
Сад Гроф НЕЋЕ у Звезду!

"Не, хвала. Сада, у овом тренутку не, у будућности, некада, можда...". Овако је Миодраг "Гроф" Божовић одговорио на понуду челника Црвене звезде да седне на клупу првог тима у врло тешком тренутку за београдски клуб.

Незванично смо сазнали да Божовић, који се налази у Београду, јесте добио понуду, јесте разговарао, али и да му сада његов бивши клуб није опција.

Према писањима појединих подгоричких медија ("Дневне новине"), Божовића је наводно покушао да убеди чак и премијер Србије Александар Вучић. Наравно, ту информацију треба узети са великом резервом.

Оно што је у овом тренутку извесно јесте да је "Гроф", који је тренерско име изградио у Русији, добро извагао пре него што је дао одирчан одговор. Он је више пута у прошлости говорио да би волео да једног дана тренира Црвену звезду, али изгледа да још није сазрело време за то. Божовић, по свему судећи, не жели да се коцка и улази у авантуру са Звездом, оптерећеном великим дуговањима и тимом који је "у магли", односно не зна се ни ко ће (све) отићи, ко ће доћи, нити да ли же Звезда успети да обезбеди финансије за адекватна појачања.

Дакле, оно што се сада може рећи јесте да Звезда и даље тражи тренера после смењивања Ненада Лалатовића.

Коментари / 0

Оставите коментар