Sad Grof NEĆE u Zvezdu!

Crnogorski trener i nekadašnji igrač Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović odbio ponudu da postane trener beogradskog kluba, nezvanično saznaje MONDO.

Fudbal 28.05.2015 | 19:00
Sad Grof NEĆE u Zvezdu!

"Ne, hvala. Sada, u ovom trenutku ne, u budućnosti, nekada, možda...". Ovako je Miodrag "Grof" Božović odgovorio na ponudu čelnika Crvene zvezde da sedne na klupu prvog tima u vrlo teškom trenutku za beogradski klub.

Nezvanično smo saznali da Božović, koji se nalazi u Beogradu, jeste dobio ponudu, jeste razgovarao, ali i da mu sada njegov bivši klub nije opcija.

Prema pisanjima pojedinih podgoričkih medija ("Dnevne novine"), Božovića je navodno pokušao da ubedi čak i premijer Srbije Aleksandar Vučić. Naravno, tu informaciju treba uzeti sa velikom rezervom.

Ono što je u ovom trenutku izvesno jeste da je "Grof", koji je trenersko ime izgradio u Rusiji, dobro izvagao pre nego što je dao odirčan odgovor. On je više puta u prošlosti govorio da bi voleo da jednog dana trenira Crvenu zvezdu, ali izgleda da još nije sazrelo vreme za to. Božović, po svemu sudeći, ne želi da se kocka i ulazi u avanturu sa Zvezdom, opterećenom velikim dugovanjima i timom koji je "u magli", odnosno ne zna se ni ko će (sve) otići, ko će doći, niti da li že Zvezda uspeti da obezbedi finansije za adekvatna pojačanja.

Dakle, ono što se sada može reći jeste da Zvezda i dalje traži trenera posle smenjivanja Nenada Lalatovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar