Башановић био на прослави Партизана! Делије му поручиле ово...!

Најватренијим навијачима Црвене звезде није се допало што је члан актуелног руководства клуба био на прослави шампионске титуле Партизана. Ово су му поручили!

Фудбал 28.05.2015 | 16:00
Башановић био на прослави Партизана! Делије му поручиле ово...!

Изгледа да ће морати да прође још много воде да би се тензије на релацијама Црвена звезда - Партизан смириле. Поготово међу навијачима два највећа српска клуба.

Спортски и фер је честитати бољем, а некада је било уобичајено да се фудбалери "вечитих ривала" друже, чак одлазе заједно на утакмице или да заједно прослављају успехе.

То је било некада. Сада је много, много другачије.

Члан Управног одбора Црвене звезде Зоран Башановић био је у понедељак увече на свечаној прослави титуле ФК Партизан. Осим њега био је и бивши спортски директор Звезде Зоран Стојадиновић, иначе фудбалски менаџер.

Башановић је направио "смртни грех", према мишљењу најватренијих навијача Звезде, па је у Љутице Богдана освануо овај графит посвећен њему.

Пре неколико дана на истом месту био је исписан и графит посвећен тренеру Милораду Косановићу. Изгледа да је зид испред улаза у службене просторије стадиона "Рајко Митић" постао својеврсна "огласна табла".

Коментари / 0

Оставите коментар