Bašanović bio na proslavi Partizana! Delije mu poručile ovo...!

Najvatrenijim navijačima Crvene zvezde nije se dopalo što je član aktuelnog rukovodstva kluba bio na proslavi šampionske titule Partizana. Ovo su mu poručili!

Fudbal 28.05.2015 | 16:00
Bašanović bio na proslavi Partizana! Delije mu poručile ovo...!

Izgleda da će morati da prođe još mnogo vode da bi se tenzije na relacijama Crvena zvezda - Partizan smirile. Pogotovo među navijačima dva najveća srpska kluba.

Sportski i fer je čestitati boljem, a nekada je bilo uobičajeno da se fudbaleri "večitih rivala" druže, čak odlaze zajedno na utakmice ili da zajedno proslavljaju uspehe.

To je bilo nekada. Sada je mnogo, mnogo drugačije.

Član Upravnog odbora Crvene zvezde Zoran Bašanović bio je u ponedeljak uveče na svečanoj proslavi titule FK Partizan. Osim njega bio je i bivši sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović, inače fudbalski menadžer.

Bašanović je napravio "smrtni greh", prema mišljenju najvatrenijih navijača Zvezde, pa je u Ljutice Bogdana osvanuo ovaj grafit posvećen njemu.

Pre nekoliko dana na istom mestu bio je ispisan i grafit posvećen treneru Miloradu Kosanoviću. Izgleda da je zid ispred ulaza u službene prostorije stadiona "Rajko Mitić" postao svojevrsna "oglasna tabla".

Komentari / 0

Ostavite komentar