"Полицијска опсада" Тиране због Вучића

Премијер Александар Вучић започиње дводневну посјету Тирани гдје ће се састати са највишим државним званичницима и разговарати са представницима удружења Срба.

Србија 27.05.2015 | 09:15
"Полицијска опсада" Тиране због Вучића

Како је најавила владина Канцеларија за сарадњу с медијима, након церемоније свечаног дочека, премијер Србије Вучић састаће се са премијером Едијем Рамом, предсједником Бујаријем Нишанијем, затим предсједником Парламента Иљиром Метом и градоначелником Тиране Љуљзимом Башом.

Први дан посјете премијер Вучић завршиће сусретом са представницима удружења Срба у Албанији.

Током другог дана посјете предвиђено је учешће премијера Вучића на Економском форуму “Виенна Ецономиц форум - Тирана Талкс 2015", на коме ће присуствовати и премијери из региона.

Са премијером у Тирану путује и потпредсједница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић.

Вучићева посјета Тирани је већ означена као историјска због чињенице да је то први долазак једног српског премијера у ту земљу у историји.

Током званичне посјете премијера Вучића Тирани, првој у историји, безбједносне мјере биће подигнуте на највиши степен, контрола ће бити обављана са копна и из ваздуха, а биће укључени и припадници антитерористичких јединица, јавили су албански медији.

На терену ће, како се наводи, бити ангажован велики број полицајаца и гардиста, припадника служби безбједности, као и припадника Државне дирекције за борбу против тероризма.

Контролу из ваздуха ће, како је најављено, обављати војни хеликоптери.

Предвиђен је и специјални план обезбеђења Амбасаде Србије у албанској престоници која ће практично бити под "полицијском опсадом".

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

27.05.2015 08:19

Са срећом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

27.05.2015 08:31

СА ЊМ ЈЕ ЗОРАНА, НЕМАМ БРИГЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рх

27.05.2015 08:37

Ако ово преживи алал вера???

ОДГОВОРИТЕ
Name

рх

27.05.2015 08:45

А ко је Зорица???

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

27.05.2015 09:06

Наредјење из Брисела, тресла се гора родио се мис!!!

ОДГОВОРИТЕ