Хоће ли се поновити случај Погба?!

Јуве лупа други шамар Јунајтеду! Чилеанац који блиста у Хрватској на мети је италијанског великана и може да оде за само 800.000 фунти.

Фудбал 30.05.2015 | 19:40
Хоће ли се поновити случај Погба?!

Манчестер јунајтед се поштено опекао када је испустио младог Пола Погбу и дозволио му да оде у Јувентус без обештећења, али Ђаволи као да нису научили лекцију! Сада је на помолу нови "безначајан" трансфер, међутим, хоће ли се поновити случај француског репрезентативца остаје да видимо.

Јунајтед је 2012. из Чилеа за 4.000.000 фунти довео 18-годишњег голгетера Анхела Енрикеза којег је лично Алекс Фергусон најавио као будућност клуба, но овај се није наиграо на Олд Трафорду. Био је на позајмицама у Сарагоси и Вигану, да би прошле године појачао загребачки Динамо као позајмљени играч.

Ерикез је потпуно експлодирао на Максимиру и на 20 утакмица постигао 16 голова, што је заинтересовале медије на Острву. Сада се сви одредом присећају случаја Погба и питају да ли ће тако нешто да се понови, пошто млади Чилеанац може да напусти Манчестер за свега 800.000 фунти?! Да ствар буде интересантнија поново би могао Јуве да се окористи. Италијани пишу како Стара дама прати ситуацију и како је веома заинтересована за овог момка.

Можете ли да замислите Енрикеза у Јувентусу који ће за две-три године вредети попут Погбе вредети 50-60 милиона евра? Ако би се тако нешто догодило онда би људима из Торина заиста требало скинути капу. А ови из Јунајтеда требало би озбиљно да се забрину за своје процене и квалитете у том сегменту...

Коментари / 0

Оставите коментар