Hoće li se ponoviti slučaj Pogba?!

Juve lupa drugi šamar Junajtedu! Čileanac koji blista u Hrvatskoj na meti je italijanskog velikana i može da ode za samo 800.000 funti.

Fudbal 30.05.2015 | 19:40
Hoće li se ponoviti slučaj Pogba?!

Mančester junajted se pošteno opekao kada je ispustio mladog Pola Pogbu i dozvolio mu da ode u Juventus bez obeštećenja, ali Đavoli kao da nisu naučili lekciju! Sada je na pomolu novi "beznačajan" transfer, međutim, hoće li se ponoviti slučaj francuskog reprezentativca ostaje da vidimo.

Junajted je 2012. iz Čilea za 4.000.000 funti doveo 18-godišnjeg golgetera Anhela Enrikeza kojeg je lično Aleks Ferguson najavio kao budućnost kluba, no ovaj se nije naigrao na Old Trafordu. Bio je na pozajmicama u Saragosi i Viganu, da bi prošle godine pojačao zagrebački Dinamo kao pozajmljeni igrač.

Erikez je potpuno eksplodirao na Maksimiru i na 20 utakmica postigao 16 golova, što je zainteresovale medije na Ostrvu. Sada se svi odredom prisećaju slučaja Pogba i pitaju da li će tako nešto da se ponovi, pošto mladi Čileanac može da napusti Mančester za svega 800.000 funti?! Da stvar bude interesantnija ponovo bi mogao Juve da se okoristi. Italijani pišu kako Stara dama prati situaciju i kako je veoma zainteresovana za ovog momka.

Možete li da zamislite Enrikeza u Juventusu koji će za dve-tri godine vredeti poput Pogbe vredeti 50-60 miliona evra? Ako bi se tako nešto dogodilo onda bi ljudima iz Torina zaista trebalo skinuti kapu. A ovi iz Junajteda trebalo bi ozbiljno da se zabrinu za svoje procene i kvalitete u tom segmentu...

Komentari / 0

Ostavite komentar