Ван Гал даје 55 000 000 евра за Бензему!

Да ли ће се вишегодишња жеља Јунајтеда остварити? Отишао је Фалкао, а мења га француски голгетер?

Фудбал 28.05.2015 | 08:20
 Ван Гал даје 55 000 000 евра за Бензему!

Манчестер јунајтед прошао је кроз још једну сезону препуну турбуленција, успона и падова, Реал је остао без Карла Анчелотија, Флорентино Перез је најавио нова улагања и реконструкцију тима током предстојећег лета, а један од оних који би могао да буде вишак је Карим Бензема!

Угледни острвски лист Гардијан недавно је објавио информацију да је Луј ван Гал после дефинитивног повратка Радамела Фалкаоа у Монако одлучио да искешира велики новац за новог нападача и то баш голгетера мадридског великана.

Упркос томе што је Бензема прошлог лета потписао нови, петогодишњи уговор са Краљевским клубом, после одласка Карла Анчелотија будућност франуцског голгетера постала је неизвесна, а Ван Гал ће то покушати да искористи и доведе Бензему за целих 55.000.000 евра!

Бензема је вишегодишња жеља Манчестер јунајтеда, практично још из времена када је Француз у дресу Лиона решетао противничке мреже по жељи, али на крају је ипак изабрао Реал. Ове сезоне Бензема је уписао 22 поготка на 46 утакмица уз десет асистенција.

Од 2009. године до данас Бензема је освојио Лигу шампиона, УЕФА Суперкуп, Интерконтинентални куп, Примеру, два Купа краља и Суперкуп Шпаније. Одиграо је 288 утакмица и постигао 133 гола.

Коментари / 0

Оставите коментар