Van Gal daje 55 000 000 evra za Benzemu!

Da li će se višegodišnja želja Junajteda ostvariti? Otišao je Falkao, a menja ga francuski golgeter?

Fudbal 28.05.2015 | 08:20
 Van Gal daje 55 000 000 evra za Benzemu!

Mančester junajted prošao je kroz još jednu sezonu prepunu turbulencija, uspona i padova, Real je ostao bez Karla Ančelotija, Florentino Perez je najavio nova ulaganja i rekonstrukciju tima tokom predstojećeg leta, a jedan od onih koji bi mogao da bude višak je Karim Benzema!

Ugledni ostrvski list Gardijan nedavno je objavio informaciju da je Luj van Gal posle definitivnog povratka Radamela Falkaoa u Monako odlučio da iskešira veliki novac za novog napadača i to baš golgetera madridskog velikana.

Uprkos tome što je Benzema prošlog leta potpisao novi, petogodišnji ugovor sa Kraljevskim klubom, posle odlaska Karla Ančelotija budućnost franucskog golgetera postala je neizvesna, a Van Gal će to pokušati da iskoristi i dovede Benzemu za celih 55.000.000 evra!

Benzema je višegodišnja želja Mančester junajteda, praktično još iz vremena kada je Francuz u dresu Liona rešetao protivničke mreže po želji, ali na kraju je ipak izabrao Real. Ove sezone Benzema je upisao 22 pogotka na 46 utakmica uz deset asistencija.

Od 2009. godine do danas Benzema je osvojio Ligu šampiona, UEFA Superkup, Interkontinentalni kup, Primeru, dva Kupa kralja i Superkup Španije. Odigrao je 288 utakmica i postigao 133 gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar