Рат до истребљења Толета и опозиције!

ФСС проверава регуларност Суперлиге! ФСС заказао седницу Извршног одбора за 1.јун на којој ће бити речи о врло шкакљивим темама.

Фудбал 29.05.2015 | 10:20
Рат до истребљења Толета и опозиције!

Чинило се да је после дешавања у ФС Војводине Томислав Караџић пред сменом, односно да без подршке матичног Савеза неће моћи да издржи нови налет опозиције!

Ипак, актуелени председник ФСС спрема нови контранапад. Он је заказао седницу Извршног одбора српске куће фудбала за 1.јун на којој ће бити речи о шкакљивим темама. Како је објашњено на сајту ФСС на наредној седници Извршнод одбора разговараће се и о регуларности мечева Суперлиге.

“Заказана је поменута седница Извршног одбора, на којој ће бити анализирана сва важна и актуелна питања. Између осталог, биће анализирано и одлучивано о следећим питањима: Актуелно стање у ФС Војводине! Регуларност такмичења у оквиру Јелен Супер лиге и Прве лиге Србије! Повезаности одређених клупских руководстава са кладионицама према подацима добијеним из УЕФА!Активности по терену одређених чланова фудбалске организације по територијама за које нису надлежни. Такође, биће речи и о свим другим важним темама. Седница чланова "фудбалске Владе" свакако је најбоље место за анализу и одлучивање о смерницама рада и деловања ФС Србије. О последњим дешавањима ФС Србије ће, у складу са својим правима и обавезама, обавестити надлежне инстанце у УЕФА и ФИФА”, стоји у саопштењу ФСС.

Према овим наводима делује да Томислав Караџић има неког скривеног адута у рукаву...

Коментари / 0

Оставите коментар