Rat do istrebljenja Toleta i opozicije!

FSS proverava regularnost Superlige! FSS zakazao sednicu Izvršnog odbora za 1.jun na kojoj će biti reči o vrlo škakljivim temama.

Fudbal 29.05.2015 | 10:20
Rat do istrebljenja Toleta i opozicije!

Činilo se da je posle dešavanja u FS Vojvodine Tomislav Karadžić pred smenom, odnosno da bez podrške matičnog Saveza neće moći da izdrži novi nalet opozicije!

Ipak, aktueleni predsednik FSS sprema novi kontranapad. On je zakazao sednicu Izvršnog odbora srpske kuće fudbala za 1.jun na kojoj će biti reči o škakljivim temama. Kako je objašnjeno na sajtu FSS na narednoj sednici Izvršnod odbora razgovaraće se i o regularnosti mečeva Superlige.

“Zakazana je pomenuta sednica Izvršnog odbora, na kojoj će biti analizirana sva važna i aktuelna pitanja. Između ostalog, biće analizirano i odlučivano o sledećim pitanjima: Aktuelno stanje u FS Vojvodine! Regularnost takmičenja u okviru Jelen Super lige i Prve lige Srbije! Povezanosti određenih klupskih rukovodstava sa kladionicama prema podacima dobijenim iz UEFA!Aktivnosti po terenu određenih članova fudbalske organizacije po teritorijama za koje nisu nadležni. Takođe, biće reči i o svim drugim važnim temama. Sednica članova "fudbalske Vlade" svakako je najbolje mesto za analizu i odlučivanje o smernicama rada i delovanja FS Srbije. O poslednjim dešavanjima FS Srbije će, u skladu sa svojim pravima i obavezama, obavestiti nadležne instance u UEFA i FIFA”, stoji u saopštenju FSS.

Prema ovim navodima deluje da Tomislav Karadžić ima nekog skrivenog aduta u rukavu...

Komentari / 0

Ostavite komentar