Добио батине од шефа због "непоштовања"

Александар Јовановић, помоћник директора новосадског „Паркинг сервиса“, претукао је З. М., радника предузећа.

Србија 26.05.2015 | 21:10
Добио батине од шефа због "непоштовања"

Помоћник директора је пре недељу дана насрнуо на З. М. испред зграде предузећа јер није устао са клупице док је разговарао са њим.

- Седели смо на клупици када је дошао је Јовановић и питао З. М. да ли су опрана кола, на шта је он одговорио да претпоставља да јесу. Јовановић је тада дрекнуо „устани док разговараш са мном“. Почео је да виче и да га вређа и наредио му да одмах крене код њега у канцеларију - прича радник који је присуствовао догађају.

Према његовим речима, чим су ушли у канцеларију, помоћник директора прво је одгурнуо радника. После сочних псовки, неколико пута га је свом снагом изударао шакама у груди. Радник је излетео из канцеларије и побегао. Одмах је отишао у Клинички центар Војводине на преглед, а случај је потом пријавио и полицији. Од удараца су му груди и рамена пуна масница.

Како незванично сазнајемо из изјава које су дали у предузећу, З. М. је навео да му је Јовановић претио да ће, ако било коме ово пријави, „бити готов“. Из „Паркинг сервиса“ су потврдили да је дошло до инцидента.

- Случај је пријављен полицији и после увиђаја почела је редовна процедура, а резултате још очекујемо. Стеван Лугоња, директор предузећа, захтевао је извештај о овом догађају, учесници су дали изјаве, а став предузећа о евентуалним санкцијама биће познат после завршетка процедуре - саопштили су из Службе за односе са јавношћу "Паркинг сервиса".

Како тврде радници овог предузећа, од када је Јовановић као помоћник директора дошао у зграду у Улици Филипа Вишњића, забранио је свим запосленим да одлазе у дирекцију предузећа која је у Булевару Михајла Пупина, па све послове које треба да имају с администрацијом и руководством обављају преко курира

- У „Паркинг сервис“ Јовановић је дошао прво преко Управног одбора 2012. Кад су укинути управни одбори, постао је и члан Српске напредне странке и запослио се у предузећу. Некада је био полицајац - кажу радници „Паркинг сервиса“. З. М. је најавио да ће га тужити.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

26.05.2015 19:48

Типично балканска посла....бице овога све висе и цесце бре....каква власт таква и дрзава.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

хах

27.05.2015 00:52

Балканска посла бас???

Name

Девијант

26.05.2015 21:12

Каква неодговорност!Сједи на клупици док разговара са директором, умјесто да му се клања и љуби руке.Ма све то треба преваспитат, овај народ је страсно безобразан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

27.05.2015 07:49

Овакву стоку треба одмах ликвидирати такви да раде у предузецу само у суму да вуце балване умјесто коњ

ОДГОВОРИТЕ