Dobio batine od šefa zbog "nepoštovanja"

Aleksandar Jovanović, pomoćnik direktora novosadskog „Parking servisa“, pretukao je Z. M., radnika preduzeća.

Srbija 26.05.2015 | 21:10
Dobio batine od šefa zbog "nepoštovanja"

Pomoćnik direktora je pre nedelju dana nasrnuo na Z. M. ispred zgrade preduzeća jer nije ustao sa klupice dok je razgovarao sa njim.

- Sedeli smo na klupici kada je došao je Jovanović i pitao Z. M. da li su oprana kola, na šta je on odgovorio da pretpostavlja da jesu. Jovanović je tada dreknuo „ustani dok razgovaraš sa mnom“. Počeo je da viče i da ga vređa i naredio mu da odmah krene kod njega u kancelariju - priča radnik koji je prisustvovao događaju.

Prema njegovim rečima, čim su ušli u kancelariju, pomoćnik direktora prvo je odgurnuo radnika. Posle sočnih psovki, nekoliko puta ga je svom snagom izudarao šakama u grudi. Radnik je izleteo iz kancelarije i pobegao. Odmah je otišao u Klinički centar Vojvodine na pregled, a slučaj je potom prijavio i policiji. Od udaraca su mu grudi i ramena puna masnica.

Kako nezvanično saznajemo iz izjava koje su dali u preduzeću, Z. M. je naveo da mu je Jovanović pretio da će, ako bilo kome ovo prijavi, „biti gotov“. Iz „Parking servisa“ su potvrdili da je došlo do incidenta.

- Slučaj je prijavljen policiji i posle uviđaja počela je redovna procedura, a rezultate još očekujemo. Stevan Lugonja, direktor preduzeća, zahtevao je izveštaj o ovom događaju, učesnici su dali izjave, a stav preduzeća o eventualnim sankcijama biće poznat posle završetka procedure - saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću "Parking servisa".

Kako tvrde radnici ovog preduzeća, od kada je Jovanović kao pomoćnik direktora došao u zgradu u Ulici Filipa Višnjića, zabranio je svim zaposlenim da odlaze u direkciju preduzeća koja je u Bulevaru Mihajla Pupina, pa sve poslove koje treba da imaju s administracijom i rukovodstvom obavljaju preko kurira

- U „Parking servis“ Jovanović je došao prvo preko Upravnog odbora 2012. Kad su ukinuti upravni odbori, postao je i član Srpske napredne stranke i zaposlio se u preduzeću. Nekada je bio policajac - kažu radnici „Parking servisa“. Z. M. je najavio da će ga tužiti.

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

26.05.2015 19:48

Tipično balkanska posla....bice ovoga sve vise i cesce bre....kakva vlast takva i drzava.....

ODGOVORITE
Name

hah

27.05.2015 00:52

Balkanska posla bas???

Name

Devijant

26.05.2015 21:12

Kakva neodgovornost!Sjedi na klupici dok razgovara sa direktorom, umjesto da mu se klanja i ljubi ruke.Ma sve to treba prevaspitat, ovaj narod je strasno bezobrazan!

ODGOVORITE
Name

xxx

27.05.2015 07:49

Ovakvu stoku treba odmah likvidirati takvi da rade u preduzecu samo u sumu da vuce balvane umjesto konj

ODGOVORITE