Вавринка полудео због текста о Дони Векић!

Швајцарски тенисер Станислас Вавринка побеснео због текста објављеног на званичном сајту турнира Ролан Гарос у којем се пише о његовој наводној вези са Хрватицом Доном Векић. "Како вас није срамота да пишете таква ср**!?".

Тенис 28.05.2015 | 15:40
Вавринка полудео због текста о Дони Векић!

Станислас Вавринка је, попут свог колеге Роџера Федерера, тенисер о којем се највише прича на Ролан Гаросу. Док је Федерера разљутила непажња обезбеђења којем је промакао љубитељ тениса који је дошао са њим да направи селфи на терену, дотле је Вавринку разљутио текст на званичној wеб страници турнира.

Аутор текста је велику пажњу посветио Вавринки, али не у вези са тенисом, већ са његовим приватним животом. Расписао се о пропасти Вавринкиног брака, да би се усредсредио на гласине о његовој вези са хрватском тенисерком Доном Векић.

О томе је аутор чланка навео да "Вавринка са њом има много више од истог менаџера", као и да би могао да тражи од Федерера савет како да "балансира између пословног и приватног живота".

"Не мислим да је добро за турнир да се пише такво ср** од текста. То је званична страница једног гренд слем турнира. Надам се и да тип који би наводно требало да проверава све текстове који се објављују на страници више не ради за турнир", изјавио је Вавринка.

Док се Вавринка обрачувана са медијима, згодна Дона Векић привлачи све више пажње. Њен меч је гледао и глумац Хју Грант, који је на Тwиттеру написао да је гледао "сјајан меч. Буквално!".

Њен одговор био је:

"Надам се да си навијао за мене!"

Коментари / 0

Оставите коментар