Vavrinka poludeo zbog teksta o Doni Vekić!

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka pobesneo zbog teksta objavljenog na zvaničnom sajtu turnira Rolan Garos u kojem se piše o njegovoj navodnoj vezi sa Hrvaticom Donom Vekić. "Kako vas nije sramota da pišete takva sr**!?".

Tenis 28.05.2015 | 15:40
Vavrinka poludeo zbog teksta o Doni Vekić!

Stanislas Vavrinka je, poput svog kolege Rodžera Federera, teniser o kojem se najviše priča na Rolan Garosu. Dok je Federera razljutila nepažnja obezbeđenja kojem je promakao ljubitelj tenisa koji je došao sa njim da napravi selfi na terenu, dotle je Vavrinku razljutio tekst na zvaničnoj web stranici turnira.

Autor teksta je veliku pažnju posvetio Vavrinki, ali ne u vezi sa tenisom, već sa njegovim privatnim životom. Raspisao se o propasti Vavrinkinog braka, da bi se usredsredio na glasine o njegovoj vezi sa hrvatskom teniserkom Donom Vekić.

O tome je autor članka naveo da "Vavrinka sa njom ima mnogo više od istog menadžera", kao i da bi mogao da traži od Federera savet kako da "balansira između poslovnog i privatnog života".

"Ne mislim da je dobro za turnir da se piše takvo sr** od teksta. To je zvanična stranica jednog grend slem turnira. Nadam se i da tip koji bi navodno trebalo da proverava sve tekstove koji se objavljuju na stranici više ne radi za turnir", izjavio je Vavrinka.

Dok se Vavrinka obračuvana sa medijima, zgodna Dona Vekić privlači sve više pažnje. Njen meč je gledao i glumac Hju Grant, koji je na Twitteru napisao da je gledao "sjajan meč. Bukvalno!".

Njen odgovor bio je:

"Nadam se da si navijao za mene!"

Komentari / 0

Ostavite komentar