Чука ''краде'' Партизану, а Партизан Чуки!

Борба за потписе младих фудбалера у Србији овог лета биће узбудљивија утолико што је Чукарички постао озбиљан такмац.

Фудбал 28.05.2015 | 16:20
Чука ''краде'' Партизану, а Партизан Чуки!

У малом градском трансфер дербију, Чукарички је према сазнањима МОНДА победио Партизан у трци за дефанзивног везног Новог Пазара, Марка Јевтовића, али би шампион могао да добије нешто друго...

...центарфора освајача Купа!

Наиме, Паритзан је озбиљно заинтересован да купи 22-годишњег нападача Чукаричког, стрелца 14 голова ове сезоне, Николу Стојиљковића, међутим то неће моћи да уради без да изброји 700.000 евра пише "Спортски журнал".

Исти лист наводи да ће челници Чуке пред комшије ставити и другачију понуду: 300.000 евра одмах, али и јаки проценти од прве и не само прве наредне продаје Стојиљковића у иностранство.

"Не знам, све је могуће, заиста најмање знам ја о томе. У преписци сам са директором Матијашевићем, тренутно је на одмору, о одласку или било каквим трансферима не знам ништа", рекао је млади нападач.

Црно-бели успели су да освоје титулу првака упркос томе што су на пола сезоне остали без стралаца готово 40 голова, Петра Шкулетића и Данка Лазовића, па се у тренутку када су у клубу само двојица правих нападача, Немања Којић и Иван Шапоњић, у Хумској решени да доведу квалитетног центарфора.

Поред Стојиљковића, разматра се и повратак Марка Шћеповића, који је уговором везан за Олимпијакос, али у ком се тешко бори за такмичарске минуте.

Током прирпема за Лигу шампиона, Партизан ће пробати да ангажује и квалитетног левог бека, јер је извесно да ће Владимир Волков напустити клуб (помиње се да ће отићи у грчки АЕК), а могао би да га замени Марко Ломић, којем би то био трећи пут да игра у Партизану.

Колико Шћеповић за Олимпијакос, толико је и Ломић везан уговором за Мордовију, тако да шампиону Србије неће нимало бити лако да дође до њих двојице ако Руси и Грци не буду желели да разговарају о позајмицама.

Почели смо и завршавамо информацијом о везисти Пазара, Јевтовићу, који је у једном тренутку био виђен у Партизану, међутим према сазнањима МОНДА њега је у последњи час "украо" Чукарички и то за свега 60.000 евра, с обзиром на то да је играчу истицао уговор на зиму.

Марко Јевтовић је ове сезоне одиграо 28 утакмица у Јелен суперлиги и постигао три гола. Он је у Нови Пазар стигао пре две године из кулског Хајдука, а пре тога је био члан Динама из Москве.

Коментари / 0

Оставите коментар