Čuka ''krade'' Partizanu, a Partizan Čuki!

Borba za potpise mladih fudbalera u Srbiji ovog leta biće uzbudljivija utoliko što je Čukarički postao ozbiljan takmac.

Fudbal 28.05.2015 | 16:20
Čuka ''krade'' Partizanu, a Partizan Čuki!

U malom gradskom transfer derbiju, Čukarički je prema saznanjima MONDA pobedio Partizan u trci za defanzivnog veznog Novog Pazara, Marka Jevtovića, ali bi šampion mogao da dobije nešto drugo...

...centarfora osvajača Kupa!

Naime, Paritzan je ozbiljno zainteresovan da kupi 22-godišnjeg napadača Čukaričkog, strelca 14 golova ove sezone, Nikolu Stojiljkovića, međutim to neće moći da uradi bez da izbroji 700.000 evra piše "Sportski žurnal".

Isti list navodi da će čelnici Čuke pred komšije staviti i drugačiju ponudu: 300.000 evra odmah, ali i jaki procenti od prve i ne samo prve naredne prodaje Stojiljkovića u inostranstvo.

"Ne znam, sve je moguće, zaista najmanje znam ja o tome. U prepisci sam sa direktorom Matijaševićem, trenutno je na odmoru, o odlasku ili bilo kakvim transferima ne znam ništa", rekao je mladi napadač.

Crno-beli uspeli su da osvoje titulu prvaka uprkos tome što su na pola sezone ostali bez stralaca gotovo 40 golova, Petra Škuletića i Danka Lazovića, pa se u trenutku kada su u klubu samo dvojica pravih napadača, Nemanja Kojić i Ivan Šaponjić, u Humskoj rešeni da dovedu kvalitetnog centarfora.

Pored Stojiljkovića, razmatra se i povratak Marka Šćepovića, koji je ugovorom vezan za Olimpijakos, ali u kom se teško bori za takmičarske minute.

Tokom prirpema za Ligu šampiona, Partizan će probati da angažuje i kvalitetnog levog beka, jer je izvesno da će Vladimir Volkov napustiti klub (pominje se da će otići u grčki AEK), a mogao bi da ga zameni Marko Lomić, kojem bi to bio treći put da igra u Partizanu.

Koliko Šćepović za Olimpijakos, toliko je i Lomić vezan ugovorom za Mordoviju, tako da šampionu Srbije neće nimalo biti lako da dođe do njih dvojice ako Rusi i Grci ne budu želeli da razgovaraju o pozajmicama.

Počeli smo i završavamo informacijom o vezisti Pazara, Jevtoviću, koji je u jednom trenutku bio viđen u Partizanu, međutim prema saznanjima MONDA njega je u poslednji čas "ukrao" Čukarički i to za svega 60.000 evra, s obzirom na to da je igraču isticao ugovor na zimu.

Marko Jevtović je ove sezone odigrao 28 utakmica u Jelen superligi i postigao tri gola. On je u Novi Pazar stigao pre dve godine iz kulskog Hajduka, a pre toga je bio član Dinama iz Moskve.

Komentari / 0

Ostavite komentar