Ливерпул саопштио: Остаје Роџерс!

Управа Ливерпула детаљно ће анализирати сезону, али не размишља о отпуштању менаџера Брендана Роџерса.

Фудбал 29.05.2015 | 08:40
Ливерпул саопштио: Остаје Роџерс!

Ливерпул је сезону завршио на шестом месту на табели и следеће сезоне играће у квалификацијама за Лигу Европе.

Такмичење у Премијер лиги завршио је срамним поразом од Стоука 6:1, због чега су медији спекулисали да ће Роџерс добити отказ.

Извор Скај Спортса навео је да ће управа клуба у јуну анализирати сезону, али да њени чланови не планирају да разговарају о промени тренера.

Утакмицом на стадиону Британија од Ливерпула се опростио легендарни капитен Стивен Џерард, који је и постигао гол против Стоука, пошто су се домаћи играчи сажалили на великог Стивија Џија.

Џерард је целу каријеру провео у Ливерпулу, а управа клуба обавестила га је да му ове године неће понудити нови уговор, па је он потписао за Лос Анђелес Галакси.

Брендан Роџерс рекао је да је екипа заслужила да заврши сезону на шестом месту на табели и да клуб током лета чека тежак посао.

"Одувек сам говорио да ћу отићи када власници буду желели да одем из клуба. Али, мислим да могу још много да понудим клубу. Ове сезоне догодиле су се многе ствари које су отежале посао, али разумем. Завршили смо сезону на шестом месту на табели, а то смо и заслужили. Пред клубом је важно лето, изгубили смо Стивена и чека нас паклен посао", рекао је Роџерс.

Коментари / 0

Оставите коментар