Дјевојке све чешће унајмљују момке

Број Британки које плаћају мушкарце је све већи, а разлог је то што су презаузете за конвенционалне везе, тврде истраживачи.

Занимљивости 26.05.2015 | 07:36
Дјевојке све чешће унајмљују момке

Запослене жене у тридесетим и четрдесетим годинама су најчешћа клијентела. Осим што траже страст, жене плаћају и за дружење с овим мушкарцима. Истраживачи ово поткрепљују информацијом да се тржиште мушког ескорта утростручило у последњих пет година.

Истраживачи су узели у обзир број огласа за ескорт оба пола и открили како се број мушкараца који се баве овим послом са 5.246 у 2010. години повећао на 15.732.

Када је реч о женама, њихов број се повећао са 11.056 на 28.614 у истом периоду.

Студију су спровели академици са Универзитета Ланкастер и Манчестер Метрополитан универзитета. Жене и мушкарци користе телефоне и интернет како би уговорили сусрете. Ескорт мушкарци који су учествовали у испитивању казали су како су њихове клијенткиње сувише заузете да би имале везе, јер превише раде. Међутим, има и оних које су у везама, а унајмљују мушкарце за сексуалне услуге како би повећале узбуђење. Доста њих пре сусрета каже које су њихове сексуалне жеље.

"С временом жене постану веома специфичне у својим захтевима, што су нам потврдили мушкарци који се баве ескортом. Неке жене плате више од секса, односно желе да се друже и да изађу с њим на вечеру или пиће. Ту су и парови који захтевају услугу. У тим ситуацијама мушкарци су нервознији од жена", рекла је др Сара Кингстон са Универзитета Ланчестер.

Извор: Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар