За меч БиХ - Израел штампано 10 500 улазница

Продаја улазница за утакмицу тзв. "високог ризика" квалификација за ЕУРО 2016 између фудбалских репрезентација БиХ и Израела, која ће се одиграти 12. јуна у Зеници, почиње у 9 сати првог дана у наредном мјесецу.

Фудбал 28.05.2015 | 15:20
За меч БиХ - Израел штампано 10 500 улазница

Продаја улазница за утакмицу тзв. "високог ризика" квалификација за ЕУРО 2016 између фудбалских репрезентација Босне и Херцеговине и Израела, која ће се одиграти 12. јуна у Зеници, почиње у 9 сати првог дана у наредном мјесецу, јавили су из Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФС БиХ).

У продају ће бити пуштено 6.000 улазница, а сваки од гледалаца моћи ће купити највише двије карте и то искључиво уз показ личне карте и евидентирање серијских бројева улазница.

"Већ сада је утакмица побудила огромно интересовање навијача. Савез је примио изузетно велики број захтјева за резервацију улазница за наведену утакмицу, који превазилази могућности зеничког стадиона. Због лимитираног капацитета и сигурносних мјера, штампано је 10.500 улазница за продају, а цијене су 40 КМ трибина запад, 30 КМ исток, 20 КМ југ и сјевер", навели су из ФС БиХ.

Продаја 6.000 улазница вршиће се путем пословница овлаштене партнерске агенције ФС БиХ "Центротоурса".

"Непосредна продаја 4.500 резервисаних улазница за потребе играча и стручног штаба А репрезентације БиХ, организованих и регистрованих навијачких група БиХ, челника ФС БиХ, премијерлигашких клубова, спонзора ФС БиХ... биће вршена у складу са пропорционално дефинисаним бројем улазница. Желимо обавијестити навијаче да Савез није у могућности примати било какве нове захтјеве за утакмицу против Израела, уколико се не ради о напријед наведеним категоријама, које су обухваћене поступком непосредне продаје улазница. У случају да захтјеви, ипак, буду достављени, исти неће бити разматрани из објективних разлога", саопштили су из ФС БиХ, те додали:

"Посебно истичемо да је приликом утврђивања критеријума и процедура продаје улазница, узето у обзир да ће непосредна продаја улазница бити вршена само за организоване навијачке групе, које редовно прате утакмице наше репрезентације и пружају константну подршку. Цијенећи све наведене и друге чињенице и околности, љубазно молимо вјерне навијаче наше репрезентације да искажу потребно разумијавање и толеранцију приликом процедура купопродаје улазница. Користимо прилику да позовемо навијаче који ће 12. јуна 2015. године бити на стадиону Билино поље да помогну нашој репрезентацији громогласном подршком, али на спортски коректан начин, уз поштивање и уважавање свих актера утакмице".

Коментари / 0

Оставите коментар