Za meč BiH - Izrael štampano 10 500 ulaznica

Prodaja ulaznica za utakmicu tzv. "visokog rizika" kvalifikacija za EURO 2016 između fudbalskih reprezentacija BiH i Izraela, koja će se odigrati 12. juna u Zenici, počinje u 9 sati prvog dana u narednom mjesecu.

Fudbal 28.05.2015 | 15:20
Za meč BiH - Izrael štampano 10 500 ulaznica

Prodaja ulaznica za utakmicu tzv. "visokog rizika" kvalifikacija za EURO 2016 između fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Izraela, koja će se odigrati 12. juna u Zenici, počinje u 9 sati prvog dana u narednom mjesecu, javili su iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH).

U prodaju će biti pušteno 6.000 ulaznica, a svaki od gledalaca moći će kupiti najviše dvije karte i to isključivo uz pokaz lične karte i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica.

"Već sada je utakmica pobudila ogromno interesovanje navijača. Savez je primio izuzetno veliki broj zahtjeva za rezervaciju ulaznica za navedenu utakmicu, koji prevazilazi mogućnosti zeničkog stadiona. Zbog limitiranog kapaciteta i sigurnosnih mjera, štampano je 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su 40 KM tribina zapad, 30 KM istok, 20 KM jug i sjever", naveli su iz FS BiH.

Prodaja 6.000 ulaznica vršiće se putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije FS BiH "Centrotoursa".

"Neposredna prodaja 4.500 rezervisanih ulaznica za potrebe igrača i stručnog štaba A reprezentacije BiH, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa BiH, čelnika FS BiH, premijerligaških klubova, sponzora FS BiH... biće vršena u skladu sa proporcionalno definisanim brojem ulaznica. Želimo obavijestiti navijače da Savez nije u mogućnosti primati bilo kakve nove zahtjeve za utakmicu protiv Izraela, ukoliko se ne radi o naprijed navedenim kategorijama, koje su obuhvaćene postupkom neposredne prodaje ulaznica. U slučaju da zahtjevi, ipak, budu dostavljeni, isti neće biti razmatrani iz objektivnih razloga", saopštili su iz FS BiH, te dodali:

"Posebno ističemo da je prilikom utvrđivanja kriterijuma i procedura prodaje ulaznica, uzeto u obzir da će neposredna prodaja ulaznica biti vršena samo za organizovane navijačke grupe, koje redovno prate utakmice naše reprezentacije i pružaju konstantnu podršku. Cijeneći sve navedene i druge činjenice i okolnosti, ljubazno molimo vjerne navijače naše reprezentacije da iskažu potrebno razumijavanje i toleranciju prilikom procedura kupoprodaje ulaznica. Koristimo priliku da pozovemo navijače koji će 12. juna 2015. godine biti na stadionu Bilino polje da pomognu našoj reprezentaciji gromoglasnom podrškom, ali na sportski korektan način, uz poštivanje i uvažavanje svih aktera utakmice".

Komentari / 0

Ostavite komentar