Алардајс напустио Вест Хем! Јокан или Билић насљедник?!

Почео је расплет око судбине српског стручњака. Сада селидба на Аптон парк изгледа као прилично реална опција.

Фудбал 26.05.2015 | 11:20
Алардајс напустио Вест Хем! Јокан или Билић насљедник?!

Крај сезоне у Премијер лиги је означио и крај тренерског мандата Сема Алардајса на клупи Вест Хема. Управа Чекићара је после меча са Њуакслом саопштила да искусном стручњаку нежће бити продуженуговор који је данас истекао. Вест Хем је у потрази за новим менаџером, наводи се у саопштењу клуба са Аптон Парку.

Одлазак Алардајса са клупе Чекићара отвара пута ка Премијер лиги српском стратегу Славиши Јокановићу. Вотфорд је и дефинитивно одустао од продужетка сарадње са Србином који га је увео у елиту. Наводно су Јокановићеви финансијски захтеви били непремостива препрека за управу Вотфорда, али извори из клуба откривају да фамилија Поцо која газдује клубом заправо ниједног тренутка није желела да продужи сарадњу. Вотфорд је данас и званично понудио уговор шпанском тренер Кикеу Флоресу и чека његов одговор.

Међутим, Јокановић би вро вероватно могао да заврши у Премијер лиги наредне сезоне. Поред Њукасла и Сандерленда који су у потрази за новим тренерима, сада је и Вест Хем искочио као реална опција. Још раније је трансфер експерта Скај спортса, Гиљем Балаг најавио да Алардајсу неће бити понуђен нови уговор и да је је Јокановић један од најозбиљнијих кандидата да га наследи.

У овом тренутку се велике шансе дају и бившем фудбалеру Чекићара и актуелном стартегу Бешикташа, Славену Билићу. Кандидати су још Марсело Бијелса и Густаво Појет.

Коментари / 0

Оставите коментар