Alardajs napustio Vest Hem! Jokan ili Bilić nasljednik?!

Počeo je rasplet oko sudbine srpskog stručnjaka. Sada selidba na Apton park izgleda kao prilično realna opcija.

Fudbal 26.05.2015 | 11:20
Alardajs napustio Vest Hem! Jokan ili Bilić nasljednik?!

Kraj sezone u Premijer ligi je označio i kraj trenerskog mandata Sema Alardajsa na klupi Vest Hema. Uprava Čekićara je posle meča sa Njuakslom saopštila da iskusnom stručnjaku nežće biti produženugovor koji je danas istekao. Vest Hem je u potrazi za novim menadžerom, navodi se u saopštenju kluba sa Apton Parku.

Odlazak Alardajsa sa klupe Čekićara otvara puta ka Premijer ligi srpskom strategu Slaviši Jokanoviću. Votford je i definitivno odustao od produžetka saradnje sa Srbinom koji ga je uveo u elitu. Navodno su Jokanovićevi finansijski zahtevi bili nepremostiva prepreka za upravu Votforda, ali izvori iz kluba otkrivaju da familija Poco koja gazduje klubom zapravo nijednog trenutka nije želela da produži saradnju. Votford je danas i zvanično ponudio ugovor španskom trener Kikeu Floresu i čeka njegov odgovor.

Međutim, Jokanović bi vro verovatno mogao da završi u Premijer ligi naredne sezone. Pored Njukasla i Sanderlenda koji su u potrazi za novim trenerima, sada je i Vest Hem iskočio kao realna opcija. Još ranije je transfer eksperta Skaj sportsa, Giljem Balag najavio da Alardajsu neće biti ponuđen novi ugovor i da je je Jokanović jedan od najozbiljnijih kandidata da ga nasledi.

U ovom trenutku se velike šanse daju i bivšem fudbaleru Čekićara i aktuelnom startegu Bešiktaša, Slavenu Biliću. Kandidati su još Marselo Bijelsa i Gustavo Pojet.

Komentari / 0

Ostavite komentar