Видео: Галати титула?! Билић иде из Бешикташа!

Навијачи Галатасараја у дербију против Бешикташа "најавили" освајање 20. титуле шампиона свог клуба. Галата близу пехара. Билић најавио одлазак из Бешикташа, иако га навијачи моле да остане.

Фудбал 25.05.2015 | 21:20
Видео: Галати титула?! Билић иде из Бешикташа!

У великом истанбулском дербију у недељу, Галатасарај је победио Бешикташ 2:0 и тиме дошао на корак од шампионске титуле.

Галатасарај има 76 бодова, шест више од Фенербахчеа, а Бешикташ је на трећој позицији са 66 и неће ићи у квалификације за Лигу шампиона. Ако Фенербахче данас не победи Истанбул Басакшехир, Галата ће коло пре краја турског првенства освојити своју 20. титулу у историји турског фудбала.

Такав развој догађаја најавили су његови навијачи, који су још једном направили сјајну кореографију, која је била увод у тријумф над екипом коју тренира Хрват Славен Билић.

Погледајте...

Погледајте и како су тв водитељи на Телевизији Галатасарај доживели и преживели утакмицу против Бешикташа...

Иначе, Билићу је овај меч, највероватније, био последњи на клупи Бешикташа иако га навијачи преклињу да остане.

"Одлучио сам - следеће сезоне нећу да водим Бешикташ. Преузимам одговорност што Бешикташ у ове две сезоне није освојио титулу првака, али поносан сам на дане проведене у Истанбулу. Поносан сам на свој посао овде, на своје помоћнике, на екипу, давао сам највише од себе 24 сата дневно, седам дана у недељи. Ултимативни циљ јесте освојити лигу, али што сад, ако је у две сезоне нисмо освојили.. бyе, бyе. Играли смо добро и у Европи... Поносан сам на своје дане овде иако нисам достигао тај крајњи циљ. Нисам ни на кога љут, само кажем да смо били близу ове сезоне", рекао је Билић после утакмице.
Хрват има огромну подршку међу навијачима. Чак 3.000 чланова Бешикташа изгласало је да жели Билићев останак на клупи тима. Да ли ће их управа послушати?

Коментари / 0

Оставите коментар