Video: Galati titula?! Bilić ide iz Bešiktaša!

Navijači Galatasaraja u derbiju protiv Bešiktaša "najavili" osvajanje 20. titule šampiona svog kluba. Galata blizu pehara. Bilić najavio odlazak iz Bešiktaša, iako ga navijači mole da ostane.

Fudbal 25.05.2015 | 21:20
Video: Galati titula?! Bilić ide iz Bešiktaša!

U velikom istanbulskom derbiju u nedelju, Galatasaraj je pobedio Bešiktaš 2:0 i time došao na korak od šampionske titule.

Galatasaraj ima 76 bodova, šest više od Fenerbahčea, a Bešiktaš je na trećoj poziciji sa 66 i neće ići u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ako Fenerbahče danas ne pobedi Istanbul Basakšehir, Galata će kolo pre kraja turskog prvenstva osvojiti svoju 20. titulu u istoriji turskog fudbala.

Takav razvoj događaja najavili su njegovi navijači, koji su još jednom napravili sjajnu koreografiju, koja je bila uvod u trijumf nad ekipom koju trenira Hrvat Slaven Bilić.

Pogledajte...

Pogledajte i kako su tv voditelji na Televiziji Galatasaraj doživeli i preživeli utakmicu protiv Bešiktaša...

Inače, Biliću je ovaj meč, najverovatnije, bio poslednji na klupi Bešiktaša iako ga navijači preklinju da ostane.

"Odlučio sam - sledeće sezone neću da vodim Bešiktaš. Preuzimam odgovornost što Bešiktaš u ove dve sezone nije osvojio titulu prvaka, ali ponosan sam na dane provedene u Istanbulu. Ponosan sam na svoj posao ovde, na svoje pomoćnike, na ekipu, davao sam najviše od sebe 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Ultimativni cilj jeste osvojiti ligu, ali što sad, ako je u dve sezone nismo osvojili.. bye, bye. Igrali smo dobro i u Evropi... Ponosan sam na svoje dane ovde iako nisam dostigao taj krajnji cilj. Nisam ni na koga ljut, samo kažem da smo bili blizu ove sezone", rekao je Bilić posle utakmice.
Hrvat ima ogromnu podršku među navijačima. Čak 3.000 članova Bešiktaša izglasalo je da želi Bilićev ostanak na klupi tima. Da li će ih uprava poslušati?

Komentari / 0

Ostavite komentar