Лукач и Мектић најавили формирање оперативне групе!

Министар безбједности БиХ Драган Мектић након састанка са министром унутрашњих послова Српске изјавио је да тероризам постаје главни проблем у БиХ, да се то мора признати и ући у адекватно ријешавање тог проблема. Министри Драган Лукач и Драган Мектић најавили су формирање Ударне и Оперативне групе за борбу против тероризма у БиХ.

Босна и Херцеговина 25.05.2015 | 22:57
Лукач и Мектић најавили формирање оперативне групе!

План министара безбједности и унутрашњих послова јесте формирање Ударне и оперативне групе за борбу против тероризма. Тај план још није упућен на разматрање Савјету министара алли су консултације већ почеле. Формирање Оперативне и ударне групе неопходно је, кажу и Драган Лукач и Драган Мектић јер је тероризам постао озбиљан проблем у БиХ.

Министри су на састанку у Бањалуци причали и о прављењу Државне стратегије за борбу против тероризма. Најавили су локално дјеловање у тој борби.

Министар безбједности БиХ Драган Мектић реаговао је на учестале критике на његов рачун које потписује неколицина аналитичара а наводно због недовољног ангажовања у борби против тероризма. Мектић наводи критике долазе од људи чија стручност је упитна.

Драган Мектић је навео да и даље трају вјештачења изузетог материјала и опреме у случају терористичког напада у Зворнику, а да ће јавност о свему бити благовремено обавијештена.


БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

валтер

25.05.2015 13:18

Хало Баја , ево их опет преносе надлежности !

ОДГОВОРИТЕ
Name

јгф

25.05.2015 13:23

Па зна Баја да одоше надлежности,све је то уиграно. Само тако наставите.

Name

ре.валтер

25.05.2015 14:23

Па Баја се висе И непита на засто. Он је у егзилу

Name

рс

25.05.2015 14:32

Аналитицар Дзевад Гслијасевиц Додиков љубимац...све сами експерти...

ОДГОВОРИТЕ