Челси: Не може Чех тек тако у Арсенал!

Челси тражи Волкота или Окслејд Чемберлејна у замену! Тобџије морају да се одрекну двојице важних играча, ако желе искусног чувара мреже.

Фудбал 23.05.2015 | 19:00
Челси: Не може Чех тек тако у Арсенал!

Жозе Мурињо се својих играча не одриче тек тако. Како преносе медији са Острва трансфер Петра Чеха неће проћи глатко као што се очекивало.

Менаџер Арсенала Арсен Венгер је изјавио да је његовом тиму потребан врхунски голман, али како ствари стоје, шампион Енглеске жели да се добрано окористи о овај трансфер и доведе једног од двојице фудбалера Тобџија – Теа Волкота или Алекса Окслејд Чемберлејна.

Према изворима британског Сана, Арсеналу је послат одговор са новима захтевима око преласка Чеха у њихове редове.
„Арсен Венгер жели одличног голмана од нас. Онда у размену ми желимо Волкота или Окслејд Чемберлејна. Они можда нису у најбољих 11 у Арсеналу, али ми смо убеђени да би Мурињо могао да их претвори у врхунске играче“, наводно је рекао Санов извор.

У том случају, Челси би засигурно био задовољнији да млађи од двојице Енглеза пређе из црвеног у плави лондонски тим. Окслејд Чемберлејн има 21 годину и може да игра на оба крила, а енглески медији истичу и да је његова енергичност на терену уз ређе повреде такође предност у односу на Волкота.

Последњих дана се у острвској штампи доста говорило о преласку Чеха у редове Арсенала, након што је после десет година у клубу изгубио место међу стативама. Тобџије су желеле да искористе чињеницу да је Тибо Куртоа први избор Жозеа Муриња, па је 33-годишњи чешки голман жељан одласка са Стамфорд Бриџа. Како ствари стоје, у табору Плаваца очигледно желе да истовремено уговоре ново појачање.

Ипак, последњу реч у овом случају имаће менаџер Арсенала.

Коментари / 0

Оставите коментар