Čelsi: Ne može Čeh tek tako u Arsenal!

Čelsi traži Volkota ili Okslejd Čemberlejna u zamenu! Tobdžije moraju da se odreknu dvojice važnih igrača, ako žele iskusnog čuvara mreže.

Fudbal 23.05.2015 | 19:00
Čelsi: Ne može Čeh tek tako u Arsenal!

Žoze Murinjo se svojih igrača ne odriče tek tako. Kako prenose mediji sa Ostrva transfer Petra Čeha neće proći glatko kao što se očekivalo.

Menadžer Arsenala Arsen Venger je izjavio da je njegovom timu potreban vrhunski golman, ali kako stvari stoje, šampion Engleske želi da se dobrano okoristi o ovaj transfer i dovede jednog od dvojice fudbalera Tobdžija – Tea Volkota ili Aleksa Okslejd Čemberlejna.

Prema izvorima britanskog Sana, Arsenalu je poslat odgovor sa novima zahtevima oko prelaska Čeha u njihove redove.
„Arsen Venger želi odličnog golmana od nas. Onda u razmenu mi želimo Volkota ili Okslejd Čemberlejna. Oni možda nisu u najboljih 11 u Arsenalu, ali mi smo ubeđeni da bi Murinjo mogao da ih pretvori u vrhunske igrače“, navodno je rekao Sanov izvor.

U tom slučaju, Čelsi bi zasigurno bio zadovoljniji da mlađi od dvojice Engleza pređe iz crvenog u plavi londonski tim. Okslejd Čemberlejn ima 21 godinu i može da igra na oba krila, a engleski mediji ističu i da je njegova energičnost na terenu uz ređe povrede takođe prednost u odnosu na Volkota.

Poslednjih dana se u ostrvskoj štampi dosta govorilo o prelasku Čeha u redove Arsenala, nakon što je posle deset godina u klubu izgubio mesto među stativama. Tobdžije su želele da iskoriste činjenicu da je Tibo Kurtoa prvi izbor Žozea Murinja, pa je 33-godišnji češki golman željan odlaska sa Stamford Bridža. Kako stvari stoje, u taboru Plavaca očigledno žele da istovremeno ugovore novo pojačanje.

Ipak, poslednju reč u ovom slučaju imaće menadžer Arsenala.

Komentari / 0

Ostavite komentar