Бане, а што си ти тако скроман, човјече?!

Капитен српске репрезентације има иза себе фантастичну сезону у дресу Челсија, али каже: "Знам да могу још боље".

Фудбал 23.05.2015 | 22:40
Бане, а што си ти тако скроман, човјече?!

У сезони 2014/2015. Бранислав Ивановић је са Челсијем освојио Премијер лигу и Лига куп Енглеске, постигао шест голова од којих су неки били изузетно важни, одиграо без замене свих 37 утакмица у првенству (још једно коло до краја), колеге су га изабрале у најбољи тим Премијер лиге за ову сезону, али...

Одбрамбени фудбалер лондонских "плаваца" и капитен репрезентације Србије никада се није разметао "бомбастичним" изјавама, па ни овај пут, када је за сајт Челсија сумирао утиске.

"Много, баш много, сам задовољан овом сезоном. Нисам се повређивао и у свакој утакмици трудио сам се да пружим максимум. Из недеље у недељу, од утакмице до утакмице, добијао сам шансе да играм и мислим да сам их добро користио. Могу да будем срећан, али ипак, знам да могу још боље и потрудићу се да то покажем наредне сезоне", у свом стилу, скромно, анализирао је Ивановић.

Одбрана Челсија имала је велику улогу у освајању титуле, па су се уз Ивановића у идеалном тиму лиге, од дефанзиваца, нашли још Џон Тери и Гери Кејхил.

"Ова сезона је заиста била сјајна за одбрамбене играче. Много тога смо дали тиму и потврдили смо да имамо велики квалитет, али није све у одбрани. Од броја 1 до броја 11 на терену, сви смо се борили као тим. Зато смо остварили успех и зато нисмо примили много голова. Уз то, давали смо тиму додатну снагу одласцима на скок приликом прекида, у чему смо били веома успешни", констатовао је Ивановић.

Челси је коло пре краја примио свега 31 гол у 37 утакмица, попут Саутемптона па ће бити занимљиво видети који тим ће имати најбољу одбрану у Премијер лиги.

"Плавци" у недељу од 16 часова играју против Сандерленда на Стамфорд Бриџу, док Саутемптон игра против Манчестер ситија у гостима.

Коментари / 0

Оставите коментар