Видео - Оглас: На продају - карта из Барија!

На једном сајту за огласе појавила се и понуда за оне који воле Црвену звезду. Подсетите се и духовитог скандирања навијача Звезде те 1991. године.

Фудбал 22.05.2015 | 19:20
Видео - Оглас: На продају - карта из Барија!

Пре 24 године Црвена звезда је направила највећи успех у историји тадашњег југословенског клупског фудбала. Успех какав ће тешко бити поновљен у догледно време.

Победом над Олимпиком из Марсеја након пенала, Црвена звезда је у Барију постала првак Европе.

Звездаши који су 1991. године били у Барију имају разне успомене и чувају их као иконе. Али, један од њих је одлучио да прода једну своју реликвију.

Реч је о улазници за јужну трибину стадиона "Свети Никола" у Барију. Он је дао оглас у којем пише да продаје карту за 100 евра. Уз карту добијате још нешто.

"Оригинална карта са финала Купа европских шампиона у Барију 1991. године између Ц. звезде и Олимпика из Марсеја. Цео комплет који поред карте садржи понуду, план и програм пута, правилник о понашању на стадиону Свети Никола и у самом граду. Комплет садржи и авионску карту и све аеродромске купоне. На поклон уз овај комплет добијате и карту са утакмице Ц. звезда - Панатинаикос одигране у КЕШ-у 18. марта.1992. године на стадиону ЦСКА у Софији. Велика колекционарска вредност", пише у огласу.

Подсетите се и духовитог скандирања навијача Звезде у Барију (једни који су чекали да брод пристане и других који су били на броду, којим су допутовали у италијанску луку)

Коментари / 0

Оставите коментар