Video - Oglas: Na prodaju - karta iz Barija!

Na jednom sajtu za oglase pojavila se i ponuda za one koji vole Crvenu zvezdu. Podsetite se i duhovitog skandiranja navijača Zvezde te 1991. godine.

Fudbal 22.05.2015 | 19:20
Video - Oglas: Na prodaju - karta iz Barija!

Pre 24 godine Crvena zvezda je napravila najveći uspeh u istoriji tadašnjeg jugoslovenskog klupskog fudbala. Uspeh kakav će teško biti ponovljen u dogledno vreme.

Pobedom nad Olimpikom iz Marseja nakon penala, Crvena zvezda je u Bariju postala prvak Evrope.

Zvezdaši koji su 1991. godine bili u Bariju imaju razne uspomene i čuvaju ih kao ikone. Ali, jedan od njih je odlučio da proda jednu svoju relikviju.

Reč je o ulaznici za južnu tribinu stadiona "Sveti Nikola" u Bariju. On je dao oglas u kojem piše da prodaje kartu za 100 evra. Uz kartu dobijate još nešto.

"Originalna karta sa finala Kupa evropskih šampiona u Bariju 1991. godine između C. zvezde i Olimpika iz Marseja. Ceo komplet koji pored karte sadrži ponudu, plan i program puta, pravilnik o ponašanju na stadionu Sveti Nikola i u samom gradu. Komplet sadrži i avionsku kartu i sve aerodromske kupone. Na poklon uz ovaj komplet dobijate i kartu sa utakmice C. zvezda - Panatinaikos odigrane u KEŠ-u 18. marta.1992. godine na stadionu CSKA u Sofiji. Velika kolekcionarska vrednost", piše u oglasu.

Podsetite se i duhovitog skandiranja navijača Zvezde u Bariju (jedni koji su čekali da brod pristane i drugih koji su bili na brodu, kojim su doputovali u italijansku luku)

Komentari / 0

Ostavite komentar