Шапоњић подсећа на Ибрахимовића!

Менаџер Партизановог нападача тврди да ће Андерлехт имати предност приликом Шапоњићевог одласка из црно-белог табора.

Фудбал 23.05.2015 | 23:00
Шапоњић подсећа на Ибрахимовића!

Иако у Партизану не желе ни да чују за опцију да ће Иван Шапоњић напустити клуб, његов менаџер Ненад Јестровић и даље гутра причу о трансферу у Андерлехт.

Јестровић је недавно за МОЗЗАРТ Спорт рекао да ће Шапоњић заменити Александра Митровића у Андерлехту, да би из Партизана експресно стигао деманти и порука да млади нападач неће напустити Хумску наредног лета.

Ипак, у разговору за белгијске медије, Јестровић тврди да је Шапоњић близу Андерлехта, који га снима већ дуже време и пореди младог голгетера са Златаном Ибрахимовићем?!
„Скаути Андерлехта већ дуго време прате Шапоњића, последњи пут су га гледали када је био са репрезентацијом на турниру у Холандији и имају позитивно мишљење о њему. Брзо улази у завршницу, има одличан шут, добро чува лопту и прилично је брз с обзиром на његову висину од 188 центиметара. Оно што мора да поправи је игра главом. Подсећа на Златана Ибрахимовића“, рекао је Јестровић за белгијске медије.

Српски менаџер тврди и да Андерлехт има конкуренцију у виду португалских великана.
„Желим свом бившем клубу све најбоље што се видело и у случају када сам им довео Митровића који је имао великог удела у освајању титуле. Поред Андерлехта, Шапоњића желе и два највећа португалска клуба Бенфика и Порто. Али што се нас тиче, Андерлехт је у предности. Ако Шапоњић буде одлазио из Партизана, Андерлехт ће бити први клуб са којим ћемо разговарати“, рекао је Јестровић.

Коментари / 0

Оставите коментар