Šaponjić podseća na Ibrahimovića!

Menadžer Partizanovog napadača tvrdi da će Anderleht imati prednost prilikom Šaponjićevog odlaska iz crno-belog tabora.

Fudbal 23.05.2015 | 23:00
Šaponjić podseća na Ibrahimovića!

Iako u Partizanu ne žele ni da čuju za opciju da će Ivan Šaponjić napustiti klub, njegov menadžer Nenad Jestrović i dalje gutra priču o transferu u Anderleht.

Jestrović je nedavno za MOZZART Sport rekao da će Šaponjić zameniti Aleksandra Mitrovića u Anderlehtu, da bi iz Partizana ekspresno stigao demanti i poruka da mladi napadač neće napustiti Humsku narednog leta.

Ipak, u razgovoru za belgijske medije, Jestrović tvrdi da je Šaponjić blizu Anderlehta, koji ga snima već duže vreme i poredi mladog golgetera sa Zlatanom Ibrahimovićem?!
„Skauti Anderlehta već dugo vreme prate Šaponjića, poslednji put su ga gledali kada je bio sa reprezentacijom na turniru u Holandiji i imaju pozitivno mišljenje o njemu. Brzo ulazi u završnicu, ima odličan šut, dobro čuva loptu i prilično je brz s obzirom na njegovu visinu od 188 centimetara. Ono što mora da popravi je igra glavom. Podseća na Zlatana Ibrahimovića“, rekao je Jestrović za belgijske medije.

Srpski menadžer tvrdi i da Anderleht ima konkurenciju u vidu portugalskih velikana.
„Želim svom bivšem klubu sve najbolje što se videlo i u slučaju kada sam im doveo Mitrovića koji je imao velikog udela u osvajanju titule. Pored Anderlehta, Šaponjića žele i dva najveća portugalska kluba Benfika i Porto. Ali što se nas tiče, Anderleht je u prednosti. Ako Šaponjić bude odlazio iz Partizana, Anderleht će biti prvi klub sa kojim ćemo razgovarati“, rekao je Jestrović.

Komentari / 0

Ostavite komentar