Опа! Нису сви у Звезди за Косана!

Потпредседник црвено-белих Ивица Тончев не слаже се са предлогом Звездана Терзића о именовању Милорада Косановића за тренера. Навијачи Црвене звезде графитима пред службеним улазом на стадион изнели свој став о доласку тренера Новог Пазара у клуб.

Фудбал 22.05.2015 | 15:00
Опа! Нису сви у Звезди за Косана!

Хоће ли Милорад Косановић (64) овог лета постати тренер Црвене звезде? Спортска штампа свакодневно је претходних дана најављивала да ће се то догодити.

Међутим, нису сви у Љутице Богдана за повратак шефа струке Новог Пазара на стадион "Рајко Митић".

Потпредседник црвено-белих Ивица Тончев изјавио је за "Информер" да се по том питању не слаже са Звезданом Терзићем.

"Што се мене тиче, Црвена звезда тренутно има тренера и он се зове Ненад Лалатовић. Ако на крају сезоне Лалатовић оде из Звезде, онда ћемо причати о наследнику. Ја нећу дати глас ниједном домаћем тренеру, већ ћу бити за странца. Међутим, нас је у управном одбору 18, мој глас се не рачуна као два или три, већ један и мораћу да поштујем став већине", рекао је функционер Звезде.

Исти извор објавио је у четвртак да су Терзић и потпредседник клуба Славиша Кокеза и у среду разговарали са Косановићем и да су му представили шта се од њега очекује у наредној сезони.

"Терзић и Кокеза обавили су разговоре са неколико тренера, али је Косановић најближи оном што траже. Јуче су се видели и утаначили неке детаље. Чак је требало да буде речи о томе кад ће бити званично представљен као тренер Звезде", открива лист.

Косановић и даље не би ништа на коментарише.

"Још је рано да причамо о томе. Хајде да сачекамо да се сезона заврши. Имам још четири радна дана овде, па ћемо опет разговарати. Не би било коректно сад, како према клубу у којем радим, тако ни према Лалатовићу", објаснио је тренер Новог Пазара, који је водио Звезду у сезони 1997/98, па 2007. године.

У четвртак ујутро, испред улаза у службене просторије Црвене звезде, осванула је порука:

"Косане, одлази!".

Навијачи Звезде спрејом су изнели свој став о најављеном трећем повратку Милорада Косановића у клуб. Незванично, могло се чути да су против доласка тренера Пазара зато што сматрају да не би донео црвено-белима предвиђени напредак, као и да његов претходни боравак у клубу није донео и боље резултате.

Нема сумње, поруке навијача биће најозбиљније разматране у Љутице Богдана, као и у сваком прелазном року претходних година.

У четвртак је и потпредседник Звезде Ивица Тончев открио да ни клупски управни одбор није сложан када је у питању долазак искусног тренера на клупу црвено-белих. Конкретно, рекао је да се неће сложити са тим предлогом Звездана Терзића, али и да за Косановићево именовање није неопходан консензус.

Коментари / 0

Оставите коментар