Opa! Nisu svi u Zvezdi za Kosana!

Potpredsednik crveno-belih Ivica Tončev ne slaže se sa predlogom Zvezdana Terzića o imenovanju Milorada Kosanovića za trenera. Navijači Crvene zvezde grafitima pred službenim ulazom na stadion izneli svoj stav o dolasku trenera Novog Pazara u klub.

Fudbal 22.05.2015 | 15:00
Opa! Nisu svi u Zvezdi za Kosana!

Hoće li Milorad Kosanović (64) ovog leta postati trener Crvene zvezde? Sportska štampa svakodnevno je prethodnih dana najavljivala da će se to dogoditi.

Međutim, nisu svi u Ljutice Bogdana za povratak šefa struke Novog Pazara na stadion "Rajko Mitić".

Potpredsednik crveno-belih Ivica Tončev izjavio je za "Informer" da se po tom pitanju ne slaže sa Zvezdanom Terzićem.

"Što se mene tiče, Crvena zvezda trenutno ima trenera i on se zove Nenad Lalatović. Ako na kraju sezone Lalatović ode iz Zvezde, onda ćemo pričati o nasledniku. Ja neću dati glas nijednom domaćem treneru, već ću biti za stranca. Međutim, nas je u upravnom odboru 18, moj glas se ne računa kao dva ili tri, već jedan i moraću da poštujem stav većine", rekao je funkcioner Zvezde.

Isti izvor objavio je u četvrtak da su Terzić i potpredsednik kluba Slaviša Kokeza i u sredu razgovarali sa Kosanovićem i da su mu predstavili šta se od njega očekuje u narednoj sezoni.

"Terzić i Kokeza obavili su razgovore sa nekoliko trenera, ali je Kosanović najbliži onom što traže. Juče su se videli i utanačili neke detalje. Čak je trebalo da bude reči o tome kad će biti zvanično predstavljen kao trener Zvezde", otkriva list.

Kosanović i dalje ne bi ništa na komentariše.

"Još je rano da pričamo o tome. Hajde da sačekamo da se sezona završi. Imam još četiri radna dana ovde, pa ćemo opet razgovarati. Ne bi bilo korektno sad, kako prema klubu u kojem radim, tako ni prema Lalatoviću", objasnio je trener Novog Pazara, koji je vodio Zvezdu u sezoni 1997/98, pa 2007. godine.

U četvrtak ujutro, ispred ulaza u službene prostorije Crvene zvezde, osvanula je poruka:

"Kosane, odlazi!".

Navijači Zvezde sprejom su izneli svoj stav o najavljenom trećem povratku Milorada Kosanovića u klub. Nezvanično, moglo se čuti da su protiv dolaska trenera Pazara zato što smatraju da ne bi doneo crveno-belima predviđeni napredak, kao i da njegov prethodni boravak u klubu nije doneo i bolje rezultate.

Nema sumnje, poruke navijača biće najozbiljnije razmatrane u Ljutice Bogdana, kao i u svakom prelaznom roku prethodnih godina.

U četvrtak je i potpredsednik Zvezde Ivica Tončev otkrio da ni klupski upravni odbor nije složan kada je u pitanju dolazak iskusnog trenera na klupu crveno-belih. Konkretno, rekao je da se neće složiti sa tim predlogom Zvezdana Terzića, ali i da za Kosanovićevo imenovanje nije neophodan konsenzus.

Komentari / 0

Ostavite komentar