Донели трофеј једном, а ''поклањају'' га другом клубу и навијачима?!

Фудбалер Чукаричког Филип Стојковић посветио је освојен Куп Србије навијачима свог клуба, али и Црвене звезде! Јунак тријумфа Чукаричког у финалу Купа Србије над Партизаном Славољуб Срнић рекао је да ће гол на тој утакмици памтити целог живота.

Фудбал 21.05.2015 | 15:00
Донели трофеј једном, а ''поклањају'' га другом клубу и навијачима?!

Чукарички је у финалу Купа победио Партизан са 1:0 голом Славољуба Срнића на стадиону „Рајко Митић“ и тако постигао историјски успех, пошто му је то први трофеј.

Стојковић је прошао млађе категорије Црвене звезде, у којој је и започео професионалну каријеру, али је одиграо само један меч у црвено-белом дресу.

У Чукарички је првобитно из Звезде прешао на позајмицу, да би пре две године потписао уговор са клубом са Бановог брда.

„Драго ми је што смо освојили трофеј који смо заслужили, а посебно јер се све догодило на Маракани. Овај трофеј посвећујем породици, Чукаричком, али и навијачима Звезде са ’севера’. Нису имали прилику да га добију од свог клуба, али јесу од мене“, рекао је Стојковић.

„Мислим да ћу овај гол памтити до краја живота. Освојити трофеј на Маракани је невероватно. Навијам за Звезду, али Чука ми је као звезда. Пун сам емоција“, рекао је Срнић после тријумфа над Чукаричким.

Срнић је у последње две године бранио боје тима са Бановог брда, од којег се опрашта на најбољи мотући начин.

„Жеља ми је била да освојим трофеј и напустим клуб. Дао сма пуно Чукаричком и било би да клуб то наплати и уновчи свој квалитет“, нагласио је Срнић.

Коментари / 0

Оставите коментар