Doneli trofej jednom, a ''poklanjaju'' ga drugom klubu i navijačima?!

Fudbaler Čukaričkog Filip Stojković posvetio je osvojen Kup Srbije navijačima svog kluba, ali i Crvene zvezde! Junak trijumfa Čukaričkog u finalu Kupa Srbije nad Partizanom Slavoljub Srnić rekao je da će gol na toj utakmici pamtiti celog života.

Fudbal 21.05.2015 | 15:00
Doneli trofej jednom, a ''poklanjaju'' ga drugom klubu i navijačima?!

Čukarički je u finalu Kupa pobedio Partizan sa 1:0 golom Slavoljuba Srnića na stadionu „Rajko Mitić“ i tako postigao istorijski uspeh, pošto mu je to prvi trofej.

Stojković je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, u kojoj je i započeo profesionalnu karijeru, ali je odigrao samo jedan meč u crveno-belom dresu.

U Čukarički je prvobitno iz Zvezde prešao na pozajmicu, da bi pre dve godine potpisao ugovor sa klubom sa Banovog brda.

„Drago mi je što smo osvojili trofej koji smo zaslužili, a posebno jer se sve dogodilo na Marakani. Ovaj trofej posvećujem porodici, Čukaričkom, ali i navijačima Zvezde sa ’severa’. Nisu imali priliku da ga dobiju od svog kluba, ali jesu od mene“, rekao je Stojković.

„Mislim da ću ovaj gol pamtiti do kraja života. Osvojiti trofej na Marakani je neverovatno. Navijam za Zvezdu, ali Čuka mi je kao zvezda. Pun sam emocija“, rekao je Srnić posle trijumfa nad Čukaričkim.

Srnić je u poslednje dve godine branio boje tima sa Banovog brda, od kojeg se oprašta na najbolji motući način.

„Želja mi je bila da osvojim trofej i napustim klub. Dao sma puno Čukaričkom i bilo bi da klub to naplati i unovči svoj kvalitet“, naglasio je Srnić.

Komentari / 0

Ostavite komentar