Демантоване прогнозе за Евровизију

Разне прогнозе и квоте у кладионицама нису се обистиниле у првом полуфиналу Песме Евровизије, што показује да треба са задршком прихватати такве податке, а најбољи пример за то је представница Србије Бојана Стаменов.

Свијет 21.05.2015 | 08:00
Демантоване прогнозе за Евровизију

Бројна имена која су се помињала као фаворити за улазак у финале испала су, док су они певачи за које се сматрало да сигурно испадају певају финалне вечери, а најбољи пример за то је и наша Бојана Стаменов.

Представница Србије Бојана Стаменов, која је очигледно од самог почетка миљеница новинара и њихов тајни фаворит, пред прво полуфинале у кладионицама имала је јако високу квоту, јер су кладионице прогнозирале да неће прећи 37-о место на такмичењу од 40 земаља.

Међутим, она, као и друге од кладионица потцењене колеге, показала је да не треба веровати прогнозама и квотама.

Након одличног наступа и уласка у финале кладионице су промениле своје прогнозе и Бојани предвиђају освајање високог шестог места.

Гркиња Мариа Елена Кириаку., у рангирању Гугла на дан полуфинала, била на последњој, 16-ој позицији, а такмичарско вече завршила је уласком у финале. Слично је било и са Грузијком Нином Сублати за коју је прогнозирано да ће освојити само 14-о место.

Такође ни Белгијанац Лоик Нотет није, према прогнозама и квотама, имао изгледа на улазак у финале.

На другој страни фински бенд Перти Курикан Нимипеивет, Данци и чак и Македонац Даниел Кајмакоски били су вођени као сигурни кандидати за финале.

Извор: Агенције

Коментари / 0

Оставите коментар