Јокан се није договорио са Вотфордом!

Вотфорд му у Италији већ нашао замену! Процуреле информације о могућем наследнику српског стручњака на клупи новог премијерлигаша.

Фудбал 20.05.2015 | 21:00
Јокан се није договорио са Вотфордом!

Изгледа да није било довољно што их је после осам година вратио у Премијер лигу јер челници Вотфорда очигледно немају намеру да наставе сарадњу са српским стручњаком Славишом Јокановићем.

Данима трају спекулације и нагађања око новог уговора за Јокановића, с обзиром да је имао сарадњу до краја сезоне, а последње информације из извора блиских клубу да неће доћи до договора две стране о наставку сарадње. Јуче су острвски медији открили да су преговори практично прекинути јер је српски стручњак имао финансијске захтеве које клуб није желео да испоштује.

Јутрос је из Италије стигла вест да је клуб већ пронашао и замену за Јокановића. Реч је о искусном италијанском стручњаку Франческу Гвидолину. Ништа чудно с обзиром да Вотфордом газдује фамилија Поцо о која већ три деценије води главну реч у Удинезеу чији је Гвидолин био тренер у периоду од 2010. до 2014. године.

Гвидолин је прошлог лета напустио клупу Удинезеа да би преузео функцију техничког саветника у Удинезеу, Вотфорду и Гранади која је такође у власништвиу фамилије Поцо. Италијани су већ алармирали Гвидолина са жељом да замени Јокановића ако поптуно пропадну преговори са бившим тренером Партизана.

Ако напусти Вотфорд, српски стручлњак ипак не би требало да брине за будућност јер се за њега интересују премијерлигаши Сандерленд, Њукасл и Вест Хем.

Коментари / 0

Оставите коментар