Jokan se nije dogovorio sa Votfordom!

Votford mu u Italiji već našao zamenu! Procurele informacije o mogućem nasledniku srpskog stručnjaka na klupi novog premijerligaša.

Fudbal 20.05.2015 | 21:00
Jokan se nije dogovorio sa Votfordom!

Izgleda da nije bilo dovoljno što ih je posle osam godina vratio u Premijer ligu jer čelnici Votforda očigledno nemaju nameru da nastave saradnju sa srpskim stručnjakom Slavišom Jokanovićem.

Danima traju spekulacije i nagađanja oko novog ugovora za Jokanovića, s obzirom da je imao saradnju do kraja sezone, a poslednje informacije iz izvora bliskih klubu da neće doći do dogovora dve strane o nastavku saradnje. Juče su ostrvski mediji otkrili da su pregovori praktično prekinuti jer je srpski stručnjak imao finansijske zahteve koje klub nije želeo da ispoštuje.

Jutros je iz Italije stigla vest da je klub već pronašao i zamenu za Jokanovića. Reč je o iskusnom italijanskom stručnjaku Frančesku Gvidolinu. Ništa čudno s obzirom da Votfordom gazduje familija Poco o koja već tri decenije vodi glavnu reč u Udinezeu čiji je Gvidolin bio trener u periodu od 2010. do 2014. godine.

Gvidolin je prošlog leta napustio klupu Udinezea da bi preuzeo funkciju tehničkog savetnika u Udinezeu, Votfordu i Granadi koja je takođe u vlasništviu familije Poco. Italijani su već alarmirali Gvidolina sa željom da zameni Jokanovića ako poptuno propadnu pregovori sa bivšim trenerom Partizana.

Ako napusti Votford, srpski stručlnjak ipak ne bi trebalo da brine za budućnost jer se za njega interesuju premijerligaši Sanderlend, Njukasl i Vest Hem.

Komentari / 0

Ostavite komentar