Лалат: Звезди не би ни Мурињо помогао!

Фудбалски клуб Црвена звезда после недељног меча са лучанском Младости неће имати шефа стручног штаба: Актуелном тренеру Ненаду Лалатовићу истиче једногодишњи уговор, а у уторак је млади стручњак имао разговор са генералним директором Звезданом Терзићем, после ког је за "Спорт" потврдио да нови са црвено-белима неће потписати.

Фудбал 22.05.2015 | 09:40
Лалат: Звезди не би ни Мурињо помогао!

Како наводи овај лист, на том састанку се отворено разговорало на тему урађеног и где су начињени погрешни потези у неуспелом покушају да се одбрани титула, која је ове године припала Партизану.

"Никада не затварам врата за собом, а поготово када је у питању клуб кога волим. Хтео сам да између нас неке ствари изнесем на чистац и покушам да помогнем да се неке грешке не понове са мојим наследником", рекао је, између осталог, Лалатовић у уопштином интервју за Спорт, додајући поред бројних ствари које је навео и следеће:

"Одлазим у интересу Звезде, али то неће решити проблеме уколико се не направи већи заокрет. У неким стварима може да буде на клупи и Мурињо, али неће успети у својој визији".

Коментари / 0

Оставите коментар